Informatie

Algemene informatie

Heb je een product gekocht uit het assortiment? Dan heb je het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar Jouwhoesje.nl zijn voor eigen rekening. Zelf ontworpen producten vallen niet onder dit herroepingsrecht.

Mocht het product beschadigd zijn bij aankomst of mocht de bedrukking niet goed zijn, neem dan contact met ons via het contactformulier of via info@jouwhoesje.nl, dan kijken we meteen wat we voor je kunnen betekenen.

Wij hechten enorm veel waarde aan klanttevredenheid. We reageren daarom zo snel mogelijk op al jouw vragen zowel voor als na je aankoop waardoor je naast een goed product altijd uit kunt gaan van goede service. Officieel reageren we binnen 24 uur, in de praktijk meestal binnen een uur.

Wij delen geen gegevens met derden voor andere doeleinden dan het verwerken en verzenden van de bestelling en het optimaliseren van de klantervaring. Verder worden er enkel geanonimiseerde gegevens verzameld om de snelheid, werking en betrouwbaarheid van de webshop te kunnen meten.

Verzendinformatie

Wij verzenden altijd via PostNL-standaard. Aangezien het pakketje door de brievenbus past, hoef je niet thuis te blijven.

Naast Nederland leveren wij ook aan België. De levertijd naar België is 1 tot 2 werkdagen extra en de verzendkosten zijn iets hoger.

Onder het menu-item ‘informatie’ kun je via de pagina ‘order volgen’ details ophalen van de status van je bestelling.

Zodra wij de status “verzonden” hebben gegeven, duurt het normaliter 1 tot 2 werkdagen binnen Nederland en 1-3 werkdagen binnen België om je order af te leveren. Zodra wij de status hebben aangepast in “verzonden”, ontvang je hier een automatische bevestiging van in de mail.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.